Flyer

Beste spelers/trainers en sympathisanten,


Net zoals de voorbije jaren organiseert de vriendenkring van ZC Brugge een wijnactie in samenwerking met onze trouwe sponsor - wijnhandel El Pozo .

In deze ongewone tijden zijn activiteiten belangrijker dan ooit om een gezond beleid te voeren. Daarom durven we hopen op jullie goodwill!!

Aanbod:

Ook dit jaar kozen wij voor de heerlijke Hoya Del Castillo uit Valencia.
Jullie hebben keuze uit:

Witte wijn:

De jonge witte Hoya del Castillo is gemaakt met 80% Merseguera en wordt aangevuld met 20% Macabeo, dat structuur en een fruitig aroma geeft. Hij is lichtgeel met groenachtige tinten en met lichte natuurlijke koolstof. Heeft een goede aromatische intensiteit met hints van vers wit fruit, citrus en vers gesneden hooi. De smaak is licht, fruitig en met een uitstekende zuurtegraad.

Rode wijn

De jonge rode Hoya del Castillo is gemaakt met Tempranillo. Hij is robijnrood met violette tinten, schoon en helder. Het aroma is van een goede intensiteit, met tonen van kruiden en rijp vers fruit. Voor een jonge wijn toch bijzonder vol en vlezig in de mond, zeer uitgebalanceerd met veel fruit.

Rosé wijn

De jonge rosado Hoya del Castillo is gemaakt met Bobal en Tempranillo. Hij heeft een prachtige, heldere kersen roze kleur. Heeft een intens fruitig aroma dat doet denken aan rood fruit en wilde bessen. De smaak is zacht met een goede balans tussen fruit en zuurtegraad.


Hoe kan je bestellen?

Bestellen kan enkel door storting op volgend rekeningnummer: BE46 7512 1144 0236 met vermelding van uw naam, aantal flessen rood, wit of rosé + uw contactpersoon in onze vereniging.

De flessen worden pas verpakt nadat de storting is ontvangen.
Van zodra de bestelling klaar staat sturen wij een berichtje om die af te halen bij El Pozo.


Kostprijs:
De kostprijs van de flessen wijn is € 8/fles. Vanaf 6 flessen betaalt u slechts € 7,5 per fles!


Wanneer?
De wijnactie start per direct en loopt af op 31 december 2022.
U krijgt een persoonlijk bericht wanneer de bestelling af te halen is.
Alle info over de wijnverkoop vindt u tevens terug op onze website: www.zcbrugge.be


Alvast bedankt en verzorg u verder goed,
Met sportieve groeten,

Het bestuur ZC Brugge